[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 20 دقيقة
وقت الطهي: 40 دقيقة
<LI>المقادير:
span.ingredient {display: block; text-align: right; direction: rtl; }
span.ingredient font.amount {width: 150px; float: right; text-align: left; padding-left: 10px;}
1/2 كوب دقيق 3 ملاعق كبيرة سكر 3 ملاعق كبيرة لبن بودره معلقه خميره معلقه بيكنج بودر مقدار ملح 1/3 كوب زيت كوب ماء دافي للعجن مقدار لانشون حشيه مقدار شيدر مقدار ثوم وبصل مقدار زيتون عادي </LI>
<LI>التحضير: نخلط كل من الماء+السكر+الملح+الزيت+خميره
في وعاء متوسط الي ان تتفاعل الخميره
نخلط جميع المكونات الجافه مع بعض وتعجن جيدا لمده 8-10 دقايق
غطيها بقماشه مبللوله وضعيها بمكان دافي 20 دقيقه
ملحوووووووووظه
عايزاها تكون طريه ممكن تضيفي نص كوب زبادي
يمكن ان تحتفظي بالعجينه فكيس بلاستيكي
بالثلاجه لمده يومين
اللبن البودره اختياري طبعا بس بيديها طراوه اكتر
الزعتر ان وجد بيضيف لها نكهه مميزه </LI>
<LI>الطبخ: ودا شكلها بعد مافردت عليها الصلصه
الصلصه عباره عن كام فص توم محمرين وعليهم كوب عصير طماطم او ممكن تفردي كتشب وتريحي بالك
ودا شكل اللنشون والزيتون انا اللي مقطعاه والخضار بصل وقطع طماطم وحلقات فلفل رومي وقرن فلفل حامي اختياري ودبلتهم شويه بزيت وملح وفلفل</LI>