[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
الكمية تكفي: 4 أشخاص
وقت التحضير: 10 دقائق
وقت الطهي: 30 دقيقة
<LI>المقادير:
span.ingredient {display: block; text-align: right; direction: rtl; }
span.ingredient font.amount {width: 150px; float: right; text-align: left; padding-left: 10px;}
1/2كيلو لحمة مفرومة 1/2 كيلو طماطم بيضة ملح-فلفل-قرفة-زعتر-جنزبيل-بهارات بقسماط ورغيف فينو مبلول </LI>
<LI>الطبخ: بعد تقطيع البصل تاخدى نص الكمية بتاعته
وتشوحيه فى معلقة زيت على النار
يدبل شوية وتضفيه على اللحمة مع باقى البصل
*تقطعى الطماطم (مش عصير)بس الاحسن انك تصفى منها الميا
لانها هتفك اللحمة
*ضيفى المكونات الباقية كلها
البيض والفينو والبقسماط والتوابل على اللحمة
*وتلمى اللحمة كويس لغاية ما تتماسك
*لو احتاجتى ضيفى بقسماط
*تشكلى البرجر دوائر او الشكل اللى يناسبك
*انا حطيته فى الفريزر يتجمد ساعتين
علشان اشيله بسهولة
*ودخليها الفرن تستوى
وبعدين غطى كل البرجر بحلقات بصل علشان يتشوى فى الفرن
*خلى بالك وانتى بتشليه من الصينية علشان مش يتفتت
وبااااالف هنا وشفااااااااا</LI>