[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]الكمية تكفي: شخصين
وقت التحضير: دقيقة واحدة
وقت الطهي: 5 دقائق
<LI>المقادير:
span.ingredient {display: block; text-align: right; direction: rtl; }
span.ingredient font.amount {width: 150px; float: right; text-align: left; padding-left: 10px;}
15 ثمرة خوخ مقدار سكر مقدار ثلج مقدار ماء </LI>
التحضير: تغسل حبات الخوخ وتقشر وتقطع.
<LI>الطبخ: يوضع الخوخ المقطع فى الخلاط ويوضع السكر حسب الرغبة.
يخلط المزيج جيدا ثم يتم وضع الثلج فى الخلاط مع المزيج مع الخلط جيدا الى ان يصبح الثلج قطع صغيرة جدا .
يصب العصير فى كأس للتقديم .
مع وضع شريحة من الخوخ اعلى الكأس للتجميل.</LI>
<LI>ملاحظات: مش لازم نسيب عصير الخوخ قبل الشرب طبعا عشان بيسمر ( لونة بيتغير بسرعة) وعشان الثلج كمان مش يذوب وكمان الافضل ان العصير يتشرب طازج وفرش دايما .
احلى حاجة فى عصير الخوخ تحسى اوى ان هو ناعم كدة فى الشرب</LI>