[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
الكمية تكفي:شخصينوقت التحضير:دقيقة واحدةوقت الطهي:5 دقائقالمقادير:15 ثمرةخوخ مقدارسكر مقدارثلج مقدارماء التحضير:تغسل حبات الخوخ وتقشر وتقطع.الطبخ: يوضع الخوخ المقطع فى الخلاط ويوضع السكر حسب الرغبة.
يخلط المزيج جيدا ثم يتم وضع الثلج فى الخلاط مع المزيج مع الخلط جيدا الى ان يصبح الثلج قطع صغيرة جدا .
يصب العصير فى كأس للتقديم .
مع وضع شريحة من الخوخ اعلى الكأس للتجميل. ملاحظات:مش لازم نسيب عصير الخوخ قبل الشرب طبعا عشان بيسمر ( لونة بيتغير بسرعة) وعشان الثلج كمان مش يذوب وكمان الافضل ان العصير يتشرب طازج وفرش دايما .
احلى حاجة فى عصير الخوخ تحسى اوى ان هو ناعم كدة فى الشرب .