[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذه الصورة]
الكمية تكفي:5 أشخاصالمقادير:1 كيلوفراخ مخلية 1 كوبكسكسى مغربى صغير 1 كوبمرق دجاج متبل مقدارزيتون اخضر مخلي 1 ثمرةفلفل احمر حلو 1 ثمرةجزر وبصل مقدارملح وفلفل اسود مقدارخل مقدارزيت ذرة التحضير:نغسل الفراخ بالماء والخل والملح
نتبل الفراخ جيدا
نسوى الكسكى ونخلطة بمرق الدجاج ويخلط بالزيتون والفلفل الاحمر ونلف الفراخ على شكل اسطوانى ونسبتها بالخلة ونلفها فى ورق بلاستكالطبخ: تسلق الفراخ فى ماء بة ملح وجزر وبصلة
بعد السلق تترك لتبرد وتحمر فى زيت ذرة وتقطع الى حلقات سميكة وتقدم مع الجزر المسلوق معها