الزعيم Admin
عدد المساهمات : 2251 تاريخ التسجيل : 10/08/2011
| موضوع: بيكاتا بالمشروم الخميس يوليو 04, 2013 10:42 am | |
| 1[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(245, 245, 255);"] بيكاتا بالمشروم[/b] المقادير:[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(245, 245, 255);"] كيلو شرائح لحم بتلو اسكالوب-200 جم مشروم فريش- 1/2 كوب فريش كريم-1/2كوب ديمي جلاس-بصله مفرومه ناعم- ملح – فلفل-2 ملعقه دقيق[/b] [b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(245, 245, 255);"] الطريقه:[/b] [b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(245, 245, 255);"] · [/b] ابشر البصله ناعم مع ملح وفلفل واتبل بها شرائح اللحمه ثم اضيف عليها الدقيق واخلطه معهم(اعفره بالدقيق)[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(245, 245, 255);"] · [/b] في طاسه اضع الزيت والزبده واضع شرائح البتلو تتشوح [b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(245, 245, 255);"] · [/b] اضع في طاسه اخري البصل المفروم مع شرائح المشروم المقطعه شرائح مع اضافه تتبيله البصل والدقيق الي كانت اللحمه متبله فيها ويشوح الجميع[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(245, 245, 255);"] · [/b] اضيف الفريش كريم ثم الديمي جلاس ياخد غلوه ثم اضيف الجميع للطا سه مع شرائح البتلو اتركهم جميعا معا حتي يتم النضج[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: Arial; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(245, 245, 255);"] تقدم مع مكرونه اسباجيتي مسلوقه توضع فوقها شرائح البتلو مع الصوص المتبقي او تقدم البيكاتا منفرده مع الصوص[/b] | |
|