صوابع الجلاش بالمكسرات
[وحدهم المديرون لديهم صلاحيات معاينة هذا الرابط]
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]المقادير:
1/2 كيلو باكيت جلاش- 250 سمنه سايحه- 150 مكسرات مشكله-200 جم شربات ثقيل بارد[/b]
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]الطريقه:[/b]
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]· [/b]اضيف 2 ملعقه شربات علي المكسرات حتي تتماسك سويا
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]· [/b]افرد الجلاش ثم اقطعه طوليا ل3 او4 شرائح حسب السمك المراد
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]· [/b][b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]اخذ من كل مجموعه شرائح ورقتين فقط وادهنهم بالزبده ثم اضع المكسرات علي الطرف[/b]
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]· [/b]اقفل ورقه الجلاش علي الحشوه من جهه اليمين ثم من جهه اليسار ثم الفها رول واقطعها حسب السمك المراد
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]· [/b]اضعها في صينيه ثم ادهن ووجهها زبده
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]· [/b]تدخل الفرن علي درجه حراره 200 لمده 30 دقيقه
[b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]· [/b][b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 19px; text-align: -webkit-center; background-color: rgb(242, 231, 255);"]تصفي من السمنه وتسقي بالشربات وتقدم وبالف هنا[/b]